بهترین سایت های فریلنسری
بهترین سایت های فریلنسری | در سال میلادی 2020 بیش از 36 درصد مردم در ایالات متحده فریلنسر بودند ، بر اساس مطالعات و آمار ها این جمعیت تا سال 2029 به بیش از نیمی از مردم جهان میرسد. تقریبا در دوره شیوع بیماری کرونا و قرنطینه بسیاری از افراد و شرکت های بزرگ شروع به فعالیت های آنلاین و فریلنسری کردند که تا به امروز پیشرفت و گسترش چشم گیری داشته است.
با زیاد شدن تعداد فریلنسر ها و پروژه ها ، سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی متفاوتی شکل گرفتند که به عنوان یک واسطه بین فریلنسر ها و کارفرما ها فعالیت میکنند. آشنایی و عضویت در سایت های فریلنسری به شما کمک میکند تا بهتر به دیگران معرفی شوید و پروژه های بهتری دریافت کنید. همچنین با فعالیت در برخی از بهترین سایت های فریلنسری خارجی میتوانید درآمد دلاری کسب کنید. در ادامه این مطلب به معرفی و بررسی برخی از بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی میپردازیم.
شما با شرکت دیجیتال مارکتینگ ارتاوب میتوانید ا صفر تا صد کار در حوزه دیجیتال مارکتینگ آشنا شوید.
.
فریلنسینگ چیست ؟
فریلنسینگ در لغت به معنای کار آزاد یا همان آزاد کاری است و فریلنسر به شخصی گفته میشود که کار آزاد انجام میدهد و لزوما برای شرکت و یا مجموعه ای فعالیت نمیکند. به اصطلاح فریلنسر ها آقای خودشان هستند. فریلنسر ها معمولا به صورت مستقل قعالیت میکنند و تایم کار و تعداد پروژه های کاملا به دست خودشان است. بعضی افراد ممکن است به واسطه شرکت ها و موسسات به کارفرما ها معرفی شوند و برخی به صورت کاملا مستقل بازاریابی کنند و پروژه دریافت کنند. یکی از راه های پیدا کردن کارفرما ها و پروژه های مناسب ، سایت های فریلنسری هستند که در ادامه با 5 تا از بهترین آن ها آشنا میشوید.
.
چرا باید از سایت های فریلنسری استفاده کنیم ؟
را ه های مختلفی برای دریافت انواع پروژه های فریلنسینگ و آشنایی با کارفرما وجود دارد. یکی از بهترین روش ها فعالیت در سایت های فریلنسری است. اما چرا فریلنسر ها باید از سایت های فریلنسری استفاده کنند ؟
مشکل بودن پیدا کردن مشتری : بسیاری از کارفرما ها ترجیح میدهند تا سفارشات خود را در سایت های فریلنسری قرار دهند تا نیازی به صحبت و مذاکره برای پیداکردن فرد مناسب نباشد. از این رو اگر فریلنسر ها از سایت های فرلنسری استفاده کنند ، از طریق سایت بسیار راحت تر میتوانند شناخته شوند و مشتریان خود را پیدا کنند.
امنیت بیشتر در سایت های فریلنسری : یکی از معایب کسب و کار های آنلاین چون فریلنسینگ این است که کلاه برداری در آن بسیار زیاد و راحت است. چه برای کارفرما و چه فریلنسر بارها اتفاق رخ میدهد که یا پروژه ای در ازای پول پرداخت شده دریافت نمیکنند و یا پول فعالیت و کار خود را نمیگیرند. در سایت های فریلنسری دیگر ای مشکل پیش نخواهد آمد چرا که از سریق سایت کارفرما و فریلنسر هر دو مجبور به انجام وظایف خود هستند. در غیر این صورت قابل پیگیری و مجازات است.
کسب درآمد دلاری با بهترین سایتهای فریلنسری خارجی : با وجود سایت های فریلنسری ، شما یک فرصت عالی دارید تا بدون نیاز به مهاجرت تنها با تسلط بر انگلیسی درآمد دلاری کسب کنید. ثبت نام و استفاده از برخی سایت های فریلنسری محدودیت ندارد و شما میتوانید به عنوان یک فریلنسر حتی از ایران پروژه های دلاری دریافت کنید. ت
حق انتخاب در سایت های فریلنسری : یکی دیگر از دلایل استفاده از سایت های فریلنسری این است که فریلنسر میتواند از میان پروژه ها و کارفرمایان ، پروژه های متناسب با توانایی خود را انتخاب کنند.
.
5 تا از بهترین سایت های فریلنسری ایرانی
درست است که مزایای استفاده از سایت های فریلنسری بسیار خوب و کمک دهنده است ، اما باید دقت داشته باشید که هر سایتی نمیتواند مورد اطمینان و خوب باشد. از این رو ما لیستی از بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی تهیه کردیم. 5 تا از بهترین سایت های فرینسری ایرانی عبارتند از :
- سایت پونیشا
- سایت کارلنسر
- سایت انجام میدم
- سایت پارس فریلنسر
- سایت فریلنسری پارس کدرز
.
-
سایت فریلنسری پونیشا
یکی از بهترین سایت های فریلسنری ایرانی ، سایت پونیشا است. این سایت موفق ایرانی تا به اکنون بیش از 270 هزار فریلنسر متخصص را جذب و 60 هزار پروژه موفق را به پایان رسانده است. شما با توانایی ها و تخصص های متفاوتی چون تایپ ، ترجمه ، تولید محتوا ، طراحی سایت ، نصب وردپرس ، طراحی لوگو ، طراحی اپلیکیشن ، برنامه نویسی ، خدمات سئو و دیجیتال مارکتینگ و …. میتوانید به عنوان یک فریلنسر در سایت فریلنسری پونیشا فعالیت کنید و پروژه دریافت کنید.
کار و فعالیت در سایت های فریلنسری چون پونیشا به این صورت است که ، کارفرما پروژه و خواسته های خود را در پلتفرم بیان میکند ، اگر درخواست در زمینه تخصص شما باشید به شما نان داده میشود ، شما میتوانید با پیام دادن به کارفرما و یا ارسال رزومه خود پروژه را دریافت کنید. در سایت پونیشا 5 درخواست اولیه شما به کارفرما رایگان است اما برای درخواست های بیشتر باید هزینه اشتراک پرداخت کنید. راحتی و دسترسی اسان سایت پونیشا از مزایای آن است.
.
-
سایت فریلنسری کارلنسر
سایت فریلنسری کارلنسر یکی دیگر ا بهترین سایت های فریلنسری ایرانی است که فریلنسر ها در زمینه های مختلف با انواع تخصص ها میتوانند در آن شروع به فعالیت کنند. این سایت یک گزینه بسیار مناسب برای کارفرمایان است چرا که ثبت سفارش برای کارفرما کاملا رایگان است و پس از انجام کار و پرداخت 2 درص از مبلغ به عنوان امتیاز به کارفرما برگشت داده میشود. علاوه بر اینکه فریلنسر ها بر اساس رزومه و کار هایی که امتیازات خود رتبه بندی میشوند و کارفرما میتواند به راحتی فرد مدنظر خود را پیدا کند. همچنین برای پرداخت ، تا زمانی که کارفرما پروژه و یا فایل را تایید نکند هزینه ای به فریلنسر پرداخت نمیشود و شخص موظف است تا ایرادات و مشکلات را به طور کامل برطرف کند. یکی دیگر از مزایای سایت فریلنسری کارلنسر امکان چت با کارفرما است.
.
-
سایت فریلنسینگ انجام میدم
یکی دیگر از بهترین سایت های فریلنسری سایت فریلنسینگ انجام میدم است. این سایت نیز مانند دیگر سایت ها در زمینههای مختلفی از جمله تبلیغات و بازاریابی ، تایپ ، ترجمه ، نویسندگی ، گرافیک ، برنامهنویسی ، دستیاری مجازی ، تولید انیمیشن ، موسیقی و صدا فعالیت میکند و تا کنون بیش از 274 هزار پروژه موفق داشته است. یکی از مشکلات و معایب این سایت فریلنسینگ نسبت به دیگر سایت ها ، دریافت کارمزد 20 درصدی است. در صورتی که فریلنسر خپروژه را به موقع و سر تایم تحویل دهد 5 تا 8 درصد حق کمیسیون کسر میشود.
.
-
سایت پارس فریلنسر
پارس فریلنسر یک سایت بسیار عالی و مفید برای فریلنسر ها و کارفرمایان است. این ایت دارای درگاه پرداخت امن است. در صورتی که فریلنسر پروژه را به درستی به پایان برساند هزینه به حساب آن واریز خواهد شد. همچنین امکان پرداخت چند مرحله ای برای پروژه های بزرگ و طولانی تر فراهم است. یکی دیگر از مزایای این سایت فریلنسری عالی ، عدم دریافت کمیسیون و کارمزد است. سایت پارس فریلنسر پشتیبانی فوری دارد و کار با آن بسیار ساده است. همچنین کارفرما و فریلنسر میتوانند از طریق اپلیکشت چت آنلاین ، پیام های صوتی و تصویری با یکدیگر در ارتباط باشند. فریلنسر های خارجی نیز در این سایت مشغوال ه فعالیت هستند و کارفرمایان میتوانند به آن ها نیز دسترسی داشته باشند.
.
-
سایت فریلنسری پارس کدرز
سایت فریلنسری پارس کدرز در لیست بهترین سایت ها فریلنسری ایرانی نیز قرار دارد. این سایت با بیش از 13 سال سابقه و 157817 پروژه موفق یکی از محبوب ترین پلتفرم ها برای فریلنسر ها و کارفرمایان است. تا به اکنون بیش از 545647 فریلنسر متخصص و توانا در حال فعالیت در این سایت هستند. زمینه های کاری فریلنسر های این سایت بسیار گسترده و متنوع است. کارمزد و حق کمیسیون دریافتی سایت پارس کدرز برا هر پروژه حدود 8 تا 10 درصد است اما ثبت نام و عضویت آن رایگان است. لازم به ذکر است که برای تغییر مدل عضویت خود و ارتقای آ« باید ملغی را نیز پرداخت کنید.
شما میتوانید برای انجام پروژه های خود در سایت های فریلنسری نیز از بهترین هوش های مصنوعی تولید محتوا کمک بگیرید و کار های خود را سرعت و کیفیت بالاتری به انجام برسانید.
.
بهترین سایت های فریلنسری خارجی با درآمد دلاری
وجود نوسانات در بازار ارز و تورم ها باعث ایجاد مشکلات مالی زیادی برای بخش بزرگی از جامعه کشور ما شده است. یکی از راه حل های مقابله با این حجم گرانی و تورم ، کسب درآمد دلاری است. اگر به دنیای فریلنسری علاقمند هستید میتوانید با عضویت و فعالیت در سایت های خارجی پروژه دریافت کنید و در ازای آن به دلار درآمد داشته باشید. برخی از بهترین و مطمئن ترین سایت های فریلنسری خارجی برای کسب أرامد دلاری به شرح زیر میباشند.
- سایت فریلنسری Fiverr
- سایت فریلنسینگ Toptal
- فریلنسری در سایت Upwork
.
سایت فریلنسری Fiverr
سایت فریلنسری فایور یکی از بهتین سایت های فریلنسری خارجی است. فریلنسر هایی که در زمینه های مختلف چون بازاریابی دیجیتال ، طراحی سایت ، برنامه نویسی ، رسانه های اجتماعی و … تخصص دارند میتوانند ثبت نام کنند و زومه و مشخصات خود را بارگذاری کنند. کارفرما ها بر اساس رزومه و نحوه فعالیت درخواست انجام پروژه را به فریلنسر میدهند. سایت فایور پس از پرداخت کافرما 20 درصد از هزینه را به عنوان کارمزد دریافت میکنه و 80 درصد دیگر را به فریلنسر پرداخت میکند. پس از گذشت 7 تا 14 روز امکان برداشت درآمد شما زا سایت فایور فراهم میشود. برای دریافت دست مزد خود در ایران میتوانید یا از طریق حساب پی پال و یا شرکت های واسطه اقدام کنید. از معایب سایت فریلنسری فایور میتوان به کارمزد بالا و فرآیند تسویه طولانی آن اشاره کرد.
.
سایت فریلنسینگ Toptal
یکی از حرفه ای ترین و بهترین سایت های فریلنسینگ سایت Toptal است. این سایت کمی با دیگر سایت های فرلنسری که تا به حال معرفی کردیم متفاوت است. تمرکز فعالیت این سایت بر روی افراد و فریلنسر ها متخصص و حرفه ای است به طوری که به گفته خود 3 درصد از برترین فر یلنسر های دنیا میتوانند در این پلتفرم فعالیت کنند. برای دریافت عضویت و شروع فعالت در این سایت فریلنسری شما باید 5 مرحله را از تست و ارزیابی زبان انگلیسی تا ارائه یک پروژه کامل بگذرانید. پس از گذراندن تمام مراحل، به آگهی های شغلی مختلف از مشتریان و شرکت های برتر مانند Airbnb و… دسترسی خواهید داشت. درست است که ورود به این سایت دشوار است اما با ورود به آ« شمات میتوانید برای شرکت ها و متخصصین بسیار عالی کار کنید و رزومه خود را تا حد زیادی ارتقا دهید.
.
فریلنسری در سایت Upwork
یکی دیگر از بهترین سایت های فریلنسری خارجی برای درآمد دلاری سایت آپ ورک ( Upwork ) است. طیف زمینه ها و تخصص هایی که این سایت ارائه میدهد بسیار گسترده و متنوع است. فرلنسر ها و کارفرمایان میتوانند از روش ها متفاوتی با یکدیگر ارتباط بگیرند و در این سایت فعالیت کنند. کارفرمایان میتوانند پروژه و جزئیات کار خودشون رو در سایت ارسال کنند و از بین فریلنسرهایی که درخواست انجام اون رو دادند فرد مستعد مورد نظر خودشون رو استخدام کنند. همچنین فریلنسرها هم میتونند یک سرویس از پیش تعریف شده ایجاد کنند و کارفرماها با بررسی اونها سفارشی متناسب با اون سرویس بهشون ارائه بده. از مزایای این سایت فریلنسری میتوان به حفاظت از پرداخت ، مشتریان معتبر ، پروژه های به صرفه تر و مدیریت میزان فریلنسر در هر دسته اشاره کرد.
.
لیست پر درآمدترین شغل های فریلنسری در ایران
دستمزد فریلنسرها چگونه پرداخت میشود ؟
دستمزد فریلنسر ها با توجه به روش کاری و مهارت به روش های مختلفی پرداخت میشود. برخی به صورت ساعتی و یا روزانه دستمزد خود را از کارفرمایاتن دریافت میکنند. برخی دیگر بر اساس پروژه و میزان تخصص خود هزینه ای را تعیین میکنند و پس از اتمام تمام مبلغ را دریافت میکند. دسته ای دیگر مبلغی را در ابتدا به عنوان بیعانه دریافت و پس از اتمام پروژه تسویه میکنند. نحوه پرداخت دستمزد در بیشتر سایت های فریلنسری به یک شکل صورت میگیرد. معمولا ابتدا هزینه ای که میان کارفرما و فریلنسر توافق شده است به درگاه سایت پرداخت میشود و پس اتمکام پروژه و تایید کارفرما مبلغی به عنوان کارمزد ( برخی از سایت ها کارمزدی دریافت نمیکنند ) کسر میشود و مابقی مبلغ به حساب فریلنسر والریز میشود.
در برخی از سایت های خارجی که با دلار کار میکنند ، نحوه دریافت پول ممکن است پروسه ای طولانی تر و پیچیده تری باشد. معمولا سایت های فریلنسری خارجی پیش از گذشت چند روز و یا تا حد مبلغی اجازه برداشت به شما میدهند. پس از دریافت اجازه برداشت شما میتوانید یا از طریق حساب های خارجی چون پی پال به پول خود دسترسی داشته باشید و یا با کمک سایت های واسطه پول خود را دریافت و تبدیل کنید.
.
مزایای کار فریلنسینگ
اگر قصد داید از تخصص خود به صورت فریلنسری کسب در آمد کنید خوب است در ابتدا با مزایا و معایب این کار آشنا شوید و سنجده عمل کنید. توصیه میشود پیش از ورود به دنیای فریلنسری به خوبی درباره آن اطلاعات کسب کرده و سپس اقدام کنید. برخی از مزایای کار فریلنسینگ عبارتند از :
آزادی در انتخاب کارفرما : با شروع کار فریلنسینگ پروژه های متنوعی مطابق با حرفه ای خود از سراسر کشور پیدا میکنید ، اما فقط در صورتی که شما با اکثر شرایط کارفرما موافق باشید پروژه را دریفات میکنید. به عبارتی دیگر شما در انتخاب کارفرمای خود آزادی کامل دارید.
انعطافپذیری در کار : یکی از بهترین مزایای کار فریلنسینگ انعطاف پذیری در انتخاب زمان و محل کار است. از آنجایی که کار و پروژه در دست خودتان است ، نیازی نیست حتما سر ساعت و یا مکان مشخصی کار کنید. البته که باید زمانی که برای اتمام پروژه انتخاب کردید را در نظر بگیرید.
شما رئیس هستید : یکی دیگر از مزایای کار های فریلنسری این است که شما رئیس خودتان هستید. دستمزد کار به صورت کامل ( مگر اینکه کارمزدی به سایت فریلنسری بدهید ) به خودتان تعلق میگیرد و میتوانید مبلغ مدنظر خود را بر روی تخصص و کارهایتان بگذارید.
.
معایب کار های فریلنسری
درست مانند دیگر مشاغل ، کارهای فریلنسری نیز در کنار مزایا ، معایبی نیز با خود به همراه دارد که با دانستن آنها میتوانید راه حلی را پیش بینی کنید.
از مزایای کارمندی خبری نیست : مزایای کارمندی چون بیمه درمانی ، حقوق بازنشستگی ، حقوق تعطیلاتی و… در کار های فریلنسری وجود ندارند.
هیچ تضمینی برای درآمد ثابت وجود ندارد : در یک کلام باید گفت که اگر کارفرمایی نباشد ، کاری برای شماهم نخواهد بود. درآمد مشخصی در کار های فریلنسری وجود ندارد. ممکن است یک ماه پروژه های عالی زیادی بگیرید اما ماه دیگر هیچ پروژه نتوانید بگیرید.
باید بیش از حد سختکوش باشید : برای پیشرفت و شناخت بیشتر شما و کسب درآمد بیشتر نیاز به تلاش و سخت کوشی بسیار دارید. یک فریلنسر نیاز دارد که در زمینه روابط اجتماعی ، بازاریابی و مهارت های شخصی قوی باشد.
باید از همه چیز سر در بیاورید : از آنجایی که در کارهای فریلنسری فقط خودتان هستید و خودتان نیاز دارید تا از همه چیز سر در بیاورید. تخصص در زمینه هایی چون حسابداری ، فروش ، امور مالیاتی ، بانکداری و …. در کارهای فریلنسری به شما کمک میکند تا موفق تر عمل کنید.
رقابت با دیگران : همانطور که دست شما برای انتخاب کارفرما و پروژه ها باز است ، کافرما نیز میتواند از میان تمامی فریلنسر های هم تخصص با شما در سراسر کشور انتخاب کند. بنابر این رقابت سنگینی با دیگران در این کار وجود دارد. شما میبایست با هزینه های مناسب و روزمه عالی رقیب های خود را کنار بزنید و پروژه های بیشتری دریافت کنید.
.
چطور در سایت های فریلنسری موفق شویم ؟
رعایت برخی نکات به شما کمک میکند تا در کار های فریلنسری موفق تر عمل کنید و بتوانید پروژه های بیشتری حتی بدون رزومه بالا دریافت کنید. برخی از نکات مهم برای موفقیت در سایت های فریلنسری عبارتند از :
- گارانتی داشته باشید : کار خود را ضمانت کنید. میتوانید به کارفرما بگویی در صورت هر گونه مشکل به صورت رایگان آن را رفع میکنید. و یا به صوذت رایگان تا مدتی خدمات پشتیبانی ارائه میدهید.
- ارزان فروش نباشید : بهتر است در اوایل تجربه کاری خود پروژه های خود را کم خوش قیمت تر انجام دهید اما این بدان معنا نیست که ارزان فروش باشید. ارزش مهارت و تخصص خود را حفظ کنید.
- مهارت خودتان را تقویت کنید : سعی کنید در دوره های مختلف در زمینه های تخصص خود شرکت کنید و مهارت خود را ارتقا دهید. و یا حتی برخی پروژه هارا صرفا جهت نمونه کار انجام دهید و در رزومه خود قرار هید.
- برای گرفتن نظر مثبت تلاش کنید : صد خود را در پروژه های اولیه بگذارید و سعی کنید مشتریان ابتدایی خود را به مشتریان ثابت تبدیل کنید. از کارفرما بخواهید نظرات خود را به شما بگوید تا در بهبود عملکرد خود استفاده کنید.
- نمونه کار داشته باشید : کارفرما ترجیح میدهد پروژه خود را به دست فردی متخصص و حرفه ای تر بسپارد. سعی کنید با نشان دادن رزومه و نمونه کارهای خود اعتماد کارفرما را جلب کنید. بهترین نمونه کار های خود را میتوانید در پلتفرم های مختلف ارائه دهید. ساخت و طراحی سایت یکی از بهترین گزینه ها برای نمونه کار ها و حرفه ای تر نشان دادن کار شماست. 10 روش تبلیغ موثر برای رشد کسب و کار
.
نتیجه گیری
فریلنسری یکی از جذاب ترین و جدیدی ترین کار ها است که شما میتوانید با کوچک ترین تخصص خود از آن کسب درآمد کنید. در این مقاله سعی کردیم به صورت کوتاه و خلاصه بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی را معرفی کنیم تا بتوانید در بهترین شرایط به درآمدی بالا و حتی دلاری برسید. فراموش نکنید که سایت های مذکور تنها سایت های فریلنسری نیستند بلکه بهترین ها از نظر کاربران هستند. به صورت کلی کار های فریلنسری مزایا و معایب خود را دارند اما میتوانند یک گزینه مناسب به عنوان شغل دوم باشند. اگر دیگر سایت های فریلنسری با عملکرد خوب را میشناسید در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
.